Digital development

Als digitaal bureau zijn wij supersterk in online technologie en alles wat daarbij hoort. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en mobiele apps die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Omzet verhogen met digitale transformatie

Digitale transformatie betekent het inzetten van digitalisering om kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie optimaal te benutten. Wij helpen jou een digitaal georiënteerde en snel wendbare organisatie neer te zetten, waarbij je gehele customer journey centraal staat.

Website

Wij ontwikkelen je nieuwe, of verbeteren je bestaande website. Deze websites zien er goed uit op mobiel, zorgen voor een goede vindbaarheid via Google en de content is makkelijk door jezelf te beheren. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We denken daarom ook graag met je mee om te bepalen op welke wijze jij je klanten optimaal kunt bedienen via je eigen website.

Webshop

Door jarenlange ervaring met onze eigen (internationale) webshops, weten wij precies wat er bij het runnen van een webshop komt kijken. Wij helpen je graag een goed lopende webwinkel te ontwikkelen. We beschikken ook over tools die je kunnen helpen meer sales te genereren.

Mobiele app

Het optimaal inzetten van een eigen mobiele app, bij voorkeur gecombineerd met een passende website of webshop is één van onze sterkste punten. Vanuit eigen passie en hobby hebben wij in het verleden, tijdens het opkomen van de eerste smartphones (en dus ook speciale apps hiervoor), een goedlopende en winstgevende app ontwikkeld die veel mensen geholpen heeft.

Design

Wij worden het meest gelukkig van een goed uitziende website of app. Samen met jou zorgen we ervoor dat ook jouw project voorzien wordt van een prachtig op maat gemaakt ontwerp. We hebben onze eigen webdesigner in dienst, waardoor we zeer flexibel en snel kunnen inspelen op jouw specifieke wensen.

Maatwerk

Jij zorgt voor het idee, wij verzorgen de uitwerking. Of je nu een eigen webshop nodig hebt, je eigen e-commerce platform wil beheren, op zoek bent naar een eigen mobiele app of een andere digitale applicatie. Wij maken het voor je waar. We zijn sterk in de achterliggende techniek, maar ook in het conceptueel denken. Samen met jou maken we je idee een realiteit!